DesignglasOver ons

In het hart van Assen is Designglas.nl niet zomaar een glaswinkel. Het is een plek waar passie voor vakmanschap en liefde voor design samenkomen. Ons team, met experts in gehard glas en gedetailleerde foto-prints, hebben samen één doel: het creëren van prachtige, duurzame en unieke glasdecoraties die jouw leefruimte transformeren.

Waarom doen we wat we doen? Omdat wij geloven dat elk huis een verhaal verdient. Een verhaal dat wordt verteld door de subtiele accenten van een glazen spatwand, de tijdloosheid van een glazen klok, of de functionaliteit van een inductie beschermer.

Met de modernste printers en glasbewerkingsmachines brengen we kunst en technologie samen. Maar onze echte trots zit in de details. Elk stuk dat ons verlaat, wordt zorgvuldig ontworpen, geproduceerd en verpakt, zodat wanneer het bij je thuis arriveert, het niet zomaar een item is – het is een stukje van ons verhaal dat deel uitmaakt van het jouwe.

Bij Designglas.nl zijn we meer dan een merk; we zijn een familie die streeft naar uitmuntendheid. En we zijn er niet alleen om producten te verkopen, maar ook om te luisteren, te adviseren en ervoor te zorgen dat elk stuk glas dat je kiest, precies goed voor jou is.

Dit is ons verhaal. Nu willen we graag deel uitmaken van het jouwe.

Vragen?

Stel ze hier

Kantooradres (op afspraak)

Spanjelaan 24A
9403 DP Assen

Contact

0592-863802
klantenservice@designglas.eu
WhatsApp

Bereikbaar van ma- vr  9.00 – 17.00 u